AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Toyota type K30 1200 cc (1978)
Uitvoering | type K30 1200 cc |
Bouwjaar | 1978 |
Jaar van aanschaf | 1980 |
Mijn eerste Toyota
Na vrij dramatische kwaliteits ervaringen met British Leyland kochten we in 1980 onze eerste gebruikte toyota. Een Corolla 30. 1200 cc motortje in lijn achterwiel aandrijving en bladveren achter. Ruim 6 jaar in rond gereden zonder enig mankement. Zelfs nog een caravan mee getrokken. Hij mocht 1000 kg hebben dus een caravan van 600 kg (leeg) ging net met veel schakelen.
Vanwege gezins uitbreiding destijds ingeruild. Het enig probleem van de oude toyota's was soms wat roest. Ook deze had op de leeftijd van 8 jaar een gaatje in het spatbord.
PRIVATE LEASE Toyota Corolla

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 HYBRID DYNAMIC AUTOMAAT ECC/CRUISE/NAV/ADAP.CRUISE/REGEN-PARK.SENS/
- 2024
€ 29.950

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Business/ lage km/ zeer mooi!
- 2021
€ 21.450

Toyota Corolla 1.6 VVT-i G6 | Airconditioning | Elektrische Spiegels | Elektrische Ramen |
- 2001
€ 1.990