Toyota MR2 2.0 GT-i (1991)
Uitvoering | MR2 2.0 GT-i |
Bouwjaar | 1991 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Zeer mooie auto van binnen en van buiten mensen kijken er echt naar.
Uitstekende wegliging alleen in de sneeuw is het uitkijken met de achterwielaandrijving.
Zomers kun je fijn het targadakje er af halen, en dat is toch echt wel heerlijk: rijden zo in het zonnetje.
Motorisch is het echt een kanon hoor en olieverbruik wat sommigen schrijven heb ik geen last van.
Benzineverbruik: zomers 1 op 10 en winters 1 op 9,5. Het is mischien niet echt een auto met veel bagageruimte, maar daar koop je hem ook niet voor.
Hij is echt wel uitstekend te gebruiken om dagelijks mee naar je werk bijvoorbeeld te rijden. Wat dat betreft is het gewoon een Toyota en ondanks zijn leeftijd nog uiterst betrouwbaar.
Ik heb er ook twee dubbele uitlaten onder laten lassen heeft nou echt een super blik en geluid. Alles bij elkaar vind ik het echt een super auto en wil hem zeker nog een jaar of drie houden.
Zeker een aanrader als je naar zo’n auto op zoek bent.
Voor een Toyota betaal je mischien wel iets meer bij aanschaf dan voor een andere auto maar dan heb je ook een probleemvrije auto met lage onderhoudskosten.
En als je hem dan naar een paar jaar weer eens verkoopt krijg je er ook weer een leuke cent voor terug meer als voor de meeste andere auto’s.
Tot nu toe naar 14000 kilometer nog geen enkel probleem aan gehad.
Met mijn vorige en andere Toyota trouwns ook niet.
Daarom komt er voor mij ook geen andere auto meer in dan Toyota of Lexus.

Toyota MR2 1.8-16v VVT-i NL NAP
- 2000

Toyota MR2 1.8-16v VVT-i | Airco | Soft top en Hard top | Lage km stand |
- 2000

Toyota MR2 2.0 GTi 16v 156pk SW20 T-Bar Targa Elek.pakket Volledig origineel *NL auto* 99978km! *Distributieriem v.v.* 1 Eigenaar! Uniek
- 1991