Toyota Corolla 1.6 XLi (1996)

Toyota Corolla

UitvoeringCorolla 1.6 XLi
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf2013

Hallo allemaal,

IK had voor een tijdtje een daihatsu cuore 1996, maar dat vroeg stdees aandacht en toen ging op laatst olie verbruiken( veel olie) en toen was ik er zat van en wou ik graag een andere auto! maar welke auto wou ik eigenlijk?? Ik zag eens een toyota corolla in marktplaats staan en toen heb ik ervoor gebeld en mijn auto ingeruild met toyota( ik moest wel veel bijbetalen, omdat mijn daihatsu veel olie verbruikte! zuigerveren kapot......).
Eindelijk rust, nu heb ik een zeer goede auto. Toyota corolla uit 1996!
In begin had ik paar kleine probleempjes zoals: cilenderslot van de deur en kappote kabel, waarmee de achterklap van binnen kunt open krijgen. ze zijn al opgelost via sloperij voor 15 euro! voor de rest geen probleem meer............lekker rijden en genieten doordat je zenieuwen rustig hebben.

nieuw update

dit jaar heb ik weer een nieuw APK!
vorig jaar distributie riem+ v riem + riem van stuurbekrachtiging laten vervangen ( 210 euro)
en remmerij geheel laten vervangen.
de auto rijdt nog fantastisch!!!!!!

9,5

PRIVATE LEASE Toyota Corolla