| Uitvoering | Vitara 1.5 Hybrid Style |
| KM-stand bij aanschaf | 26.068 km |
| KM-stand laatst | 26.068 km |
Eerste maand gebruik
Rijervaringen.
De auto is nu één maand in ons bezit. Hij rijdt rustig en redelijk geruisloos. De adaptieve cruise-control is zeker een plus te noemen. Je moet wel wennen wanneer je gaat inhalen dat wanneer de auto afremt doordat de afstand met de voorligger te klein is hij direct weer terug wil naar de ingestelde snelheid.
Comfort.
De stoelen en stoelverwarming zijn van prima kwaliteit. De aanwezigheid van adaptieve cruise-control en parkeerhulpen dragen bij aan het comfort van de auto.
Prestaties.
Door het gebruik van de eco-stand, en het feit dat ik geen scheurneus ben, is er geen sprake van snel optrekken. Dit in tegenstelling tot de meeste (elektrische) auto's.
Verbruik.
Het verbruik is alleszins acceptabel te noemen. Er zijn redelijk wat stadsritten geweest (<15 km). Dit heeft bijna altijd een impact op het verbruik. De auto schakelt redelijk snel over op de elektrische aandrijflijn. De verwachting is dat het verbruik zich de komende maanden nog zal gaan stabiliseren. De auto moet vermoedelijk nog wenen aan mijn rijstijl.
Betrouwbaarheid.
De auto kent een stabiele wegligging. Tot op heden hebben zich geen mankementen voorgedaan.
Accessoires.
Het panorama-dak is goed en af te sluiten met een scherm.
Kosten.
Nog geen andere kosten dan de aanschaf.
Samengevat.
Een prima auto die veel waar voor zijn geld biedt en doet wat er verwacht wordt.