Suzuki Vitara
Suzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki VitaraSuzuki Vitara

Gebruikersreview

Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Style (2025)

UitvoeringVitara 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Style
Bouwjaar2025
Jaar van aanschaf2025

Trillen bij accelereren

• 10 km

Ik ben zeer tevreden vorig jaar nieuw gekocht mooi wit van kleur en een opendak super vooral met het mooie weer van deze zomer.een keer een probleem gehad met het op drie cilinders lopen en de volgende dag was dit weg en niet meer teruggekomen.
maar heb nu wel een probleem bij vlot optrekken schud mijn auto tussen de 70 en 90 kmr banden zijn gebalanceerd .lijkt een onbelans in de aandrijflijn te zitten en is er niet uit te krijgen de auto heb ik een jaar en rijd voor de rest super 1:20 en 20000 op de teller.
De garage zegt dat het meer bij de vitara en s cross voorkomt.
Weet iemand een oplossing. Zat zelf te denken om de auto te laten balanceren met de wielen op de auto? ? Of dit afdoende is is de vraag wie heeft er ervaring mee.
Af en toe hapert Android auto of het systeem in de auto.als ik de auto uitzet en weer start doet die het weer.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .