AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Skoda Rapid Spaceback 1.0 TSI 95pk Greentech Drive (2018)
Uitvoering | Rapid Spaceback 1.0 TSI 95pk Greentech Drive |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
EIgenlijk niet zoveel te vertellen
Ik heb eigenlijk niet zoveel te vertellen. Gewoon een fijne auto die het goed doet. DSG automaat schakelt fijn. Goede combi met 1.0 TSI van 95 pk. Lekker vlot en bij de les. Ook zuinig (1:16 in de spits, 1: 20 op vakantieritten) Het navigatie systeem is geweldig. Makkelijk te bedienen. Is bij andere merken wel eens minder.
Auto is wel erg hard afgeveerd. Zou gerust wat comfortabeler mogen. Maar ja, met proefritten die ik gemaakt heb met Franse auto`s die zogenaamd comfortabel zijn, was het net zo hard.... Schijnt tegenwoordig te moeten "sportief"

Skoda Rapid Spaceback 1.0 TSI Clever Automaat | Panoramadak | Trekhaak | Stoelverwarming | NAP | Garantie
- 2018
€ 14.900

Skoda Rapid Spaceback 1.0 TSI Greentech Clever org.NL trekhaak stoelverw.
- 2019
€ 8.940

Skoda Rapid Spaceback TSI 110 PK DSG7/AUTOMAAT Navigatie Trekhaak Airco Lichtmetalen Velgen Parkeersensoren
- 2018
€ 11.745
Praktijkervaring
Praktijkervaring Skoda Rapid: tussenmaat of middelmaat?
Test: Skoda Rapid Spaceback (2017)
Op Zoek Naar
Drie ruime gebruikte stationwagons: ideaal voor de komende vakantie
Nieuws