Skoda Octavia 1.2 TSI Comfort (2011)

autoreview

Skoda Octavia
Skoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda OctaviaSkoda Octavia

Signalement

UitvoeringOctavia 1.2 TSI Comfort
Versnellingen7, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Een Skoda. Bij die naam dacht men in eerste instantie nog aan hetboude oostblok, maar wat een verassing. Vanaf de allereerste kilometers heeft deze auto mij qua rijervaring nooit in de steek gelaten.

De DSG bak schakelde perfect en het motortje was altijd voldoende bij de les en qua geluid nooit op de voorgrond aanwezig.

Hij is uiteindelijk ingeruild voor een hoger model auto in verband met de gewenste hogere zitpositie en instap, die is in de skoda octavia erg laag.

Ik heb er uiteindelijk 3 jaar in gereden, zoalsngezegdbnaar tevredenheid. Uiteraard in die tijd wel een paar kleine mankementjes gehad.

De distributieketting (1.2tsi, weet u wel) is vervangen net als de bougiekabels, kennelijk ook een bekend probleem. Dat laatste overigens na 3 jaar dus geen coulance (200 €).

Ook niet onbelangrijk, het verbruik van de auto was met een gemiddelde van 1 op 14,6 (km/l) zeker niet verkeerd.

Belangrijkste vraag, zou ik hem aanraden, ja, als je een gezin hebt en ruimte belangrijk vind zeker doen.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens