Skoda Karoq 1.6 TDI Greentech Style Business (2018) #2
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Fijnste auto ooit
Ik heb al een hele reeks leaseauto's voorbij de 180.000 verreden maar dit was de fijnste van allemaal. Zo ook volgens mijn vrouw. Een paar weken geleden afstand moeten nemen omdat de leasemaatschappij het met 210.000 km op de teller wel welletjes vond. Als Skoda er een hybride van had gemaakt dan had ik 'm weer genomen. Dat zegt wel genoeg. Lekkere compacte (zonder klein te zijn) en comfortabele auto. Fijne combi motor + DSG 7. Wel af en toe een technische hapering zoals ramen die even niet open willen, koppeling met telefoon / Android Auto. En een constructiefoutje waarbij, na een regenbui, bij het openen van de klep een straal water de kofferbak in gaat. En het vliegwiel is een keer vervangen.
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties5
- Comfort4
- Kosten4
PRIVATE LEASE Skoda Karoq
Uitgelicht aanbod

Skoda Karoq 1.5 TSI ACT Style DSG | Trekhaak | Navigatie | Camera | Adaptive cruise |
- 2018

Skoda Karoq 1.5 TSI ACT Style Business | Trekhaak | 1.500 KG trekgewicht | Navi | Cruise | Climate | Camera | Stoelen V + A verwarmd
- 2019

Skoda Karoq 1.0 TSI Business Edition | VIRTUAL COCKPIT | NAVIGATIE | ELEKTRISCHE ACHTERKLEP | BLUETOOTH | STOELVERWARMING |
- 2022