Skoda Karoq bijna klaar voor tweede ronde

Onthulling nabij

Skoda Karoq

De Skoda Karoq begint bijna aan de tweede ronde. De gefacelifte compacte SUV wordt over iets meer dan een week aan de wereld getoond.

Ruim vier jaar geleden maakten we kennis met de Skoda Karoq. Het frisse is er inmiddels wel van af en dus zet Skoda subtiel het mes in het ontwerp. Een week geleden kregen we aan de hand van enkele ontwerpschetsen al een voorproefje van de veranderingen en nu laat Skoda in een teaservideo enkele details van het echte werk zien.

De veranderingen springen vooral aan de voorkant duidelijk in het oog. De Karoq krijgt een wat bredere grille, met aan weerkanten nieuwe koplampen. Die zijn wat minder rechttoe rechtaan van vorm dan nu het geval is, waarbij vooral opvalt dat de dagrijverlichting wordt opgeknipt in twee delen. Ook prijkt er een heel andere voorbumper op de vernieuwde Karoq, zoals we dat bij een facelift inmiddels haast niet anders verwachten. Aan de achterkant spotten we eveneens licht gewijzigde lampen en mogen we afgaande op de schetsen eveneens een nieuwe bumper verwachten.

Skoda trekt op dinsdag 30 november het doek van de gefacelifte Karoq.

Video

PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (11) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.