Skoda Fabia Combi 1.4 16V 80pk Spirit (2007)

Skoda Fabia Combi 1.4 16V 80pk Spirit (2007)

UitvoeringFabia Combi 1.4 16V 80pk Spirit
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Sinds 24 augustus heeft mijn vriendin de Arosa ingeruild voor een Fabia Combi spirit plus,1.4,16v,59 kw
Hij is gekocht bij dealer Hegeman in Arnhem ,waar de Arosa en mijn Leon ook al een aantal jaren onderhouden worden. Omdat we zeer tevreden zijn over deze dealer, mocht hij ons de nieuwe Fabia leveren. En dat deed hij uistekend,de aflevering was perfect,ze namen er alle tijd voor.Ik ontdekte ,dat er geen luxe kentekenplaten op zaten,wat wel de afspraak was. Maar dat werd meteen verholpen en na een uurtje zaten de goede erop.
De eerste kilometers zitten erop. Hij is heel stil en rijdt perfect. Geen rammeltjes of andere storende zaken. De stoelen ziiten goed,al mis ik wel wat zijdelingse steun. Op dat punt wint mijn Leon.De zittingen zijn wel lang genoeg.
Hij is mooi compleet met handbediende airco, electrische ramen en spiegels, zels verwarmbaar. En boordcomputer,goed afleesbaar door de gele dotmatrix, en cruisecontrol.Hoewel ik Michelin prefereer, rijdt deze op Pirelli P 6000.
Hij oogt van binnen ruim met een leuke stoelkleurstelling en een ruime koffer met afdekplaat. De kofferruimte had voor mij wel wat dieper/lager gemogen.Het is ook nog verlicht met een klein lampje. Ik zou daar aan de andere zijde een lampje bij laten zetten, Er is ruimte voor. Heb ik ook in mijn Leon laten doen.
Minpuntjes? Nou ja, ik merk,dat de kunststoffen in het interieur niet die kwaliteit hebben,die ik in mijn Leon gewend ben. De drempelkappen vertonen al instapschades.Ik mis verlichting voor de achterpassagiers.Het dashboard oogt bedaagd en wat saai.Een radio zit er niet in ,we hebben een betere gekocht van Clarion en ook de speakers gaan eruit.Maar het is verder een hele fijne degelijke auto voor een relatief lage prijs.
Dank aan Jan Kuiper en Joren Hendriks voor de zorg aan de auto.

Nog niets

PRIVATE LEASE Skoda Fabia