Rover 220 Coupé (1995)

autoreview

Rover 220 Coupé (1995)

Signalement

Uitvoering220 Coupé
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf2005
KM-stand bij aanschaf160.000 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 66%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

fijne auto om te rijden, wel duur onderhoud

Toen ik een proefrit maakte in deze auto was ik op slag verliefd. Hij rijd erg lekker. Fijne auto, enkel wel wat rumoerig.
Comfortabel. De toegang tot de kofferbak is klein.
Ik wil de auto ondanks zijn hoge onderhoudskosten niet kwijt. De remmen zijn ronduit slecht. Onderdelen moeilijk verkrijgbaar voor de coupe.
De 2 liter motor is soepel pakt goed op, snel genoeg voor deze auto.

2,8
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien