Renault Scénic 1.8 16V Sport Way (2002)
Uitvoering | Scénic 1.8 16V Sport Way |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
veranderen van auto
De BMW wegegdaan omdat de compact toch iets te klein was en de uitvoering die wij hadden, 1900 moter, te snel voor mijn lady.
Overgestapt naar de renault scenic 1.8 16v sport. Super gebruiksvriendelijke auto, verbruik zeer netjes gem. 12.5.
geen noemenswaardige onkosten. Alleen als het vriest verliest boordcomp. zijn gegevens (-5 en daaronder)ook de ruitensproeier bevriest redelijk snel, Ik zelf vind um slap geveerd. vervangen van verlichting(voor) redelijk makkelijk uitevoeren. Het verbruik neemt wel snel toe als de motor zwaarder belast wordt, duikt gauw onder de 12, maar niet schokbarend. Toch eens op een mooie zomerdag met weinig wind in Dld hetzelfde geprobeerd wat we ook met de BMW hebben gedaan: 210 in de BMW is prettiger dan 195 met de scenic. De renault is zeker een fijne auto voot jonge gezinnen of de iets oudere rijder, voor mij geld.......wat een saaie auto....Door veranderen van werkgever buiten de plaats gezocht en gezocht naar een diesel...skoda octavia?golf?opel?
Een Opel dus de Astra 1.7 CDti(rooie ti) maar waar????
Zal eens kijken of ik een dealerrevieuwtje kan plaatsen betreffende onze zoektocht.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties3
- Comfort4
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Opel Zafira (2003) vs. Renault Scénic (2001) - Occasiontest

Renault Scénic 2.0-16V Privilège (2002)

Rover 75 2.5 V6 Classic (2000) - 405.772 km - Klokje Rond

Test Porsche 911 Carrera T - lichter, luider, leuker