Renault Laguna Grand Tour 1.9 dCi 120pk Privilège (2002)

| Uitvoering | Laguna Grand Tour 1.9 dCi 120pk Privilège |
| Versnellingen | 6, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2002 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 1 km |
| KM-stand laatst | 174.000 km |
Mijn lichtgrijze Laguna Grand Tour
Deze auto heb ik bij 105.000 km op de teller gekocht, met garantie bij een merkdealer. Er was al het een en ander aan vervangen, zoals de intercooler, de turbo en nog een aantal zaken. De auto verder heel compleet met halflederen interieur, xenon, navi, cabasse radio-cd speler, enz. Na aanvankelijk nog een lastige storing te hebben gehad (in het motormanagement) die uiteindelijk middels een nieuwe kabelboom werd verholpen, verder geen bijzondere kosten gehad. Is een heel goede en comfortabele auto gebleken, bijzonder zuinig en een prima auto voor een verre vakantie met caravan. Als je uit het vorige model Laguna komt zoals ik is deze auto echt een vooruitgang, qua prestaties, qua uitstraling en qua comfort. Wel moeten de problemen die wel voorkwamen met electronica en turbo je geen parten spelen. Ik ben daarvan gelukkig verschoond gebleven.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Renault Laguna 1.6-16V Authentique Airco, Cruise Control, Trekhaak, Stuurbekrachtiging
- 2004

Renault Laguna Grand Tour 1.6-16V Authentique | nieuwe apk bij levering | mooie nette auto !
- 2004

Renault Laguna Grand Tour 3.0 V6 Privilège Aut 1e eigenaar!
- 2005