AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Renault Laguna Grand Tour 1.9 dCi 100pk Expression (2001)
| Uitvoering | Laguna Grand Tour 1.9 dCi 100pk Expression |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2001 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 83.500 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Na jarenlang een lease auto was het weer tijd voor een eigen auto. Wensen: ruimte, comfort, zuinig, luxe.
Gevonden de Ranult Laguna Grand Tour.
Met de 100pk diesel motor geen snelheidsduivel, maar wel lekker zuinig. Gemiddeld rijd ik , met een normale/felle rijstijl 5,8l/100km. Zoals gezegd had hij iets sneller mogen zijn, maar de gebruikszekerheid van de 120 pk weegt niet op tegen deze 100 pk.
Lekkere luxe. Als extras climate control en een radio renault. meer heb je niet nodig. Een prima auto om langere stukken mee te rijden.
7,0
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Renault Laguna 1.6-16V Authentique Airco, Cruise Control, Trekhaak, Stuurbekrachtiging
- 2004
€ 1.444

Renault Laguna Grand Tour 1.6-16V Authentique | nieuwe apk bij levering | mooie nette auto !
- 2004
€ 1.399

Renault Laguna Grand Tour 3.0 V6 Privilège Aut 1e eigenaar!
- 2005
€ 4.900