Renault Kangoo RN 1.4 (1998)
Uitvoering | Kangoo RN 1.4 |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 1998 |
Het is een zeer praktische auto voor al omdat ik 3 kinderen heb en dan moet ik soms veel meenemen. De Kangoo is ook zeer geschikt om van alles mee te verhuizen. Zo ben ik er ooit mee een houten vloer mee gaan halen, 15 pakken van 2 cm dik en 220 cm lang. Ik heb het deel 2/3 van de rugleuning plat gelegd en de passegierszetel naar voren geschoven om zo alles mee te krijgen en mijn vrouw zat op de plaats 1/3 dat nog recht stond. Wat me vooral verbaasde was dat de 1.4 motor zeer goed zijn werk doet. De wagen was goed volgeladen met die zware vloer en toch kon ik gemakkelijk nog andere auto"s vlot voorbij rijden zonder een keer in de problemen mee te komen. Een goed jaar geleden heb ik er l.p.g. in laten plaatsen om goedkoper te rijden.
Het enige probleem dat ik tot nu toe heb gehad was een startprobleem. Er is een nieuwe batterij in geplaatst en de altonator is ook door de gerage nagekeken. Maar het probleem is nog niet weg. Soms valt de auto als er langzaam mee wordt gereden stil.