Renault Grand Scénic 1.9 dCi Dynamique Luxe (2004)
Uitvoering | Grand Scénic 1.9 dCi Dynamique Luxe |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Sinds kort de (trotse) eigenaar van de Grand Scenic, vanwege 4 kinderen is de keuze in deze klasse eigenlijk niet zo heel moeilijk na de introductie va dit model. Wel een verschil met ee ’normale’ auto, maar de eerste indrukken zijn erg goed; mooi model, riante uitrusting, beer van een motor en meer dan genoeg ruimte voor allemaal. De twee oudste kinderen vinden de extra zitplaatsen achterin geweldig en ze zitten nog goed ook nog. Daarnaast toch nog voldoende ruimte om bijv. de kinderwagen mee te nemen. De stuurbekrachtiging is wel erg wennen, niet echt direct en erg licht. Grootste pluspunt is toch wel de motor: krachtig, stil en zuinig: wat wil je nog meer. Verder gewoon een hele fijne en comfortabele auto!
Tot nu toe twee kleine zaken:
- de auto is uitgerust met navigatie i.c.m. cd-wisselaar. Zodra de wisselaar gebruikt wordt, komt er een kraak tevoorschijn uit de speakers. Is reeds gemeld bij de garage, was volgens de monteur een bekend probleem, wordt binnenkort opgelost door plaatsen van een nieuwe unit.
- kraken van de portieren, ik lees dit ook bij andere reviews. Misschien een structureel probleem?
Ik heb het nog niet gemeld, maar zal dat binnenkort wel eens gaan doen.
Voor de rest is het gewoon elke keer weer genieten als ik op weg ben, ik rij toch gemiddeld 1.000 kilometer per week, tot nu toe geen klagen, zeker niet wat comfort betreft maar ik hou jullie op de hoogte!