Renault Grand Espace 2.0 dCi 16V 150 Expression (2008)

Renault Grand Espace
Renault Grand EspaceRenault Grand EspaceRenault Grand Espace 2.0 dCi 150 DynamiqueRenault Espace Tech RunRenault Grand EspaceRenault EspaceRenault Grand EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault Espace

UitvoeringGrand Espace 2.0 dCi 16V 150 Expression
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2011

Inmiddels rijden wij alweer 10 maanden in deze auto en hebben er bijna 30.000 km meegereden. Het is een fantastische auto. Het comfort is hoog, de zit is fijn (ikzelf ben 1.84 m en mijn vrouw 1.75 m). Beiden zijn we heel tevreden over deze auto. De motor (150 pk) voldoet prima en is heel comfortabel op korte en lange stukken. Het is een grote en zware auto, maar dat merken wij niet bij het sturen. Het rijdt lekker soepeltjes en licht.
Wij hebben sinds de aankoop vorig jaar november geen enkele "uitval" gehad van welke onderdeel dan ook. Wij zijn heel tevreden en kunnen nog jaren vooruit met deze auto. Het verbruik (1 op 11.5 gemiddeld) is navenant voor zo'n grote auto. Wij willen niets anders meer, hooguit een glazen schuifdak. Dat hebben we nog niet.
Wij hebben de expression, de basisuitvoering, maar er zit wel een ingebouwde dvd navigatie in. Heel fijn om te bedienen. Kunnen wij iedereen aanraden.