Peugeot 406 Break SV 3.0-24V V6 (2000)

autoreview

Peugeot 406 Break SV 3.0-24V V6 (2000)

Signalement

Uitvoering406 Break SV 3.0-24V V6
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2006
KM-stand bij aanschaf201.500 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Sinds een maand in het bezit van een lichtblauw metallic exemplaar. Ondanks de forse kilometerstand is dat niet aan de auto af te zien. De bekleding en het interieur zijn zeer netjes onderhouden. De auto rijd zeer comfortabel en rustig. De automaat schakelt heel rustig. Voor het snellere werk moet de bak wel in de ’S’ stand worden gezet. Voor lange afstanden is het de ideale reisauto.
Klein defectje is het schermpje van de Climat Control; het tweede cijfer is defect. Ook een beetje vreemd is dat de buitenspiegels af en toe de stand kwijt zijn en gaan ’zoeken’.
Het verbruik op langere afstanden is ca 1:11, in de stad ca. 1:9.
Het is een echte liefhebbersauto en een uiterst comfortabel vervoermiddel.

PROBLEMEN

Bobine cilinder 2 vervangen (5 minuten werk, 33 euro)
Schermpje Climat Control
Geheugen buitenspiegels

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens