Peugeot 406 Break ST 2.0-16V (2001)

autoreview

Peugeot 406 Break
Peugeot 406 BreakPeugeot 406 BreakPeugeot 406 BreakPeugeot 406 BreakPeugeot 406 BreakPeugeot 406 - interieur

Signalement

Uitvoering406 Break ST 2.0-16V
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf240.000 km
KM-stand laatst320.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Laatse review

 • 320.000 km

Voor de Peugeot 406 break zijn zeer waarschijnlijk de laatste maanden aangebroken in mijn bezit. De auto heb ik bijna altijd met veel plezier gehad. Er zijn aardig wat kosten geweest de laatste jaren, maar deze vallen onder de noemer regulier onderhoud. Na 5 en een half jaar in bezit geweest te zijn, wordt het tijd om verder te kijken. De distributieriem zal binnenkort vervangen moeten worden, evenals een tweetal banden.

comfort:
Wat is deze Peugeot een geweldige comfortabele auto met een heerlijk weggedrag voor een gezinsauto. Natuurlijk kan hij niet tippen aan de sportiviteit van enkele Duitse broeders, maar zijn comfort staat weer buiten kijf.

onderhoud:
Het onderhoud op de Peugeot is de laatste jaren aan de hoge kant geweest. De volgende zaken zijn de laatste jaren vervangen of aangepast. Een nieuwe aircopomp, gehele uitlaat, banden, schokbrekers, remschijven, remblokken tot tweemaal toe. Daarnaast nog twee keer stabilisatorstangen (heerlijk al die drempels).

De auto heeft elk jaar trouw zijn beurten gehad. Dit is echt het behoud van de auto geweest.
Wellicht dat de auto nog een volgende eigenaar kan krijgen, maar dit hangt af van de investering die men wil doen

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  5
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens