Peugeot 307 CC Sport 2.0-16V 177pk (2005)

autoreview

Peugeot 307 CC Sport 2.0-16V 177pk (2005)

Signalement

Uitvoering307 CC Sport 2.0-16V 177pk
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2006
KM-stand bij aanschaf20.000 km
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 54%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Zomaar gaan kijken en meteen verliefd! Dat gold voor zowel mijn echtgenote als voor mij. We hadden eerst het idee voor een Renault Megane CC, maar de Peugeot versloeg deze met gemak.

Ondertussen hebben we menige kilometers onbezorgd plezier gehad van deze auto. De wegligging is grandioos; hij ligt als een blok op de weg (wat wil je, met ruim 1600 kg).

Dat er wat windgeruis optreedt bij een gesloten kap is niet te verwonderen, maar het blijft binnen redelijke grenzen. Hij is uiteraard veel stiller dan de auto met 1300 CC die we hiervoor hadden.

Wat echt opvalt is de soepelheid van de motor, die het goed mogelijk maakt om ook zuinig met deze auto te rijden (op langere stukken ruim minder dan 8 liter op 100 km).

Het is voor ons de fun-car bij uitstek.

PROBLEMEN

Na ruim 13000 km hebben we als enige probleem ervaren dat de schakelaar voor de achteruitrijverlichting (en - dus - de parkeersensoren) dienst weigerde. Dit is bij de dealer snel verholpen.

4,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens