Peugeot 307 CC 2.0 16V (2004)
Uitvoering | 307 CC 2.0 16V |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Wat opvalt aan het uiterlijk is dat hij zowel open/als dicht een erg mooi uiterlijk heeft.
Wat ik vooral erg mooi vindt zijn de led-achterlichten.
Wanneer je de deur open wilt doen dan moet je eerst wachten tot het raam een stukje is gezakt, dit vind ik soms echter net iets te lang duren.
In het intereur valt op dat de materiaal keuze iets beter had gekunnen.
Erg handig is de knop waarmee je alle ramen in een keer kunt laten zakken.
En dan het rijden... de Belle heeft een lekker weggedrag en stuurt fantasties !
Wat ook best jammer is dat het ESP niet volledig is uit te schakelen.
Sinds mei 2004 in mijn bezit en na wat kleine problemen in het begin, ben ik nu behoorlijk tevreden met mijn La Belle.
Nog voor de aflevering van de auto bleken er wat lak-problemen te zijn (is bekend probleem bij eerste cc"s).
Er is zelfs een geval bekend, waarbij de gehele auto door de importeur is terug genomen en terug is gestuurd naar de fabriek.
Ook werd mij verteld door de dealer dat er een probleem was met de rubbers rond de ramen (ze waren niet goed van structuur) ruw/niet ruw.
Er zouden nieuwe rubbers besteld worden, dit heeft ongeveer 3 maanden op zich laten wachten.
Verder niets dan goeds, grote plussen zijn de goede wegligging en het stuur gedrag van de auto en... het is een cc !!