Peugeot 307 Break XS 1.6 16V (2004)

Peugeot 307 Break
Peugeot 307 BreakPeugeot 307 BreakPeugeot 307 BreakPeugeot 307 BreakPeugeot 307 BreakPeugeot 307 BreakPeugeot 307 BreakPeugeot 307 - interieurPeugeot 307 - interieur

Uitvoering307 Break XS 1.6 16V
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Het moest een stationwagen worden en 3 merken had ik in mijn hoofd om te gaan testen voordat ik een besluit zou gaan nemen.
Na Ford Focus, Renault Mégane en Peugeot 307 uitgeprobeerd te hebben is de laatste het geworden.
Na iets meer dan 8000 km moet ik zeggen dat ik spijt heb van mijn keuze.
Ik moet wel zeggen dat het model mij wel aanspreekt qua vormgeving en rijeigenschappen maar verder...
Ik heb eigenlijk een hekel om naar de dealer te gaan omdat, als ik weer voor een probleem er naar toe moet, aangestaard wordt als of ik niet moet zeuren.
Mijn grootste probleem is dat de auto die ik heb gekocht meer herrie maakt dan diegene die ik heb getest.
Hier over worden alleen beloftes gemaakt maar het wordt niet opgelost.

Het enige positieve wat ik over de auto kan melden is
- rijd lekker
- stuurt goed
- zitpositie is goed
- ruimte
- comfort

Tot zover is de kwaliteit niet in verhouding met de prijs. Als het zo doorgaat zal deze auto zeker niet de 100.000 km halen waar ik vanuit ben gegaan.

Diverse modificaties (in de 1ste week dat ik de auto heb),
Nieuwe hemel + linker raamstijl bekleding,
3x richtingsaanwijzer schakelaar vervangen,
speakers rammelen nog steeds (2x gerepareerd),
Radiobediening aan stuur vervangen,
Geluid van auto tijdens rijden nog steeds niet opgelost.
Stuurbekrachtiging fluit maar kan niet worden opgelost.
Binnenkort ga ik terug voor het trillen in het stuur tijdens remmen.

6,0