Peugeot 307 Break XS 1.6 16V (2005)

Peugeot 307 Break XS 1.6 16V (2005)

Uitvoering307 Break XS 1.6 16V
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2018

500 km, eerste indrukken.

Ik heb de Peugeot 307 Break van september 2005 nu een week in mijn bezit. Hij vervangt een Citroen Xsara Break uit 2000. Ik vind het een mooie, praktische en prettige wagen. Motor en besturing zijn wat minder direct dan ik gewend ben.

De 307 staat er strak bij voor een auto van 13 jaar oud , is up to date met onderhoud, heeft NAP en ik ben de 3e eigenaar. Ik ben zeer tevreden over de rijke uitrusting (airco, cruise controll, inklapbare spiegels, radiobediening aan het stuur). Alles werkt zoals het moet, ben blij met de koop.

Update

De Peugeot bevalt en is tot nu toe betrouwbaar. Hij rijdt ongeveer 1 op 13.
Wat kleine zaken zijn onder handen genomen de afgelopen 2,5 jaar; De achterdemperklem is gelast, remblokken achter zijn vervangen, airco gevuld, wat lampjes uiteraard en het interieurfilter is vervangen(benzineluchtjes).
Grootste minpunt vind ik het schakelen: dat loopt wat stroef. En de achterruitenwisser is niet altijd betrouwbaar. Verder prima auto

Update

De peugeot is een fijne ruime auto. Naast onderhoud en normale slijtage ( banden, voorremmen, 2020) heb ik afgelopen jaren wel wat dingetjes gehad.
-uitlaat (voor de apk, 2021)
- thermostaat stuk (2021)
- kachelsysteem dat de warmte binnen verdeeld stuk(makkelijk zelf te repareren met een setje van 25,- een een youtubefimpje). (2021)
- airco kapot. (Vooralsnog niet gerepareerd). (2022).
- contactslot stuk.

3,5

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens