Peugeot 3008 GT HYbrid 225 (2021) #2

autoreview

Peugeot 3008 GT HYbrid 225 (2021) #2

Signalement

Uitvoering3008 GT HYbrid 225
Versnellingen8, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf130 km
KM-stand laatst4.730 km
Lezerswaardering: 58%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Hoe doe het beste voor het milieu.

 • 4.730 km

Ik heb mijn nieuwe Peugeot 3008 GT 225 hybride plug-in sinds half januari nieuw in mijn bezit. Mijn jaarlijkse kilometers zijn de afgelopen jaren om gezondheid redenen drastisch gewijzigd.
Nu zitten we in augustus en hef ik nog maar 4730 km. gereden. Dat komt mede door de pandemie en persoonlijke omstandigheden. Ik plug de Peugeot normaal aan mijn 230V thuisinstallatie.
Ik heb ook zonnepanelen en doorgaans kan ik laden op zonne-energie en nagenoeg alle kilometers elektrisch rijden. Dat houdt in dat ik nagenoeg geen benzine verbruik heb.
Twee keer gereden met de caravan erachter en dat gaat bijzonder goed. Ik zet de auto op sport en dan is de elektromotor op stand-by. Dat gaat voortreffelijk en kom ik geen moment kracht tekort. Dat met betrekking op het rijden. Het media systeem werkt redelijk snel en is eenvoudig in bediening. De klacht dat de airconditioner niet met directe knoppen bedienbaar is geeft mijns inzien geen nadeel zoals de redactie vaak meldt. Het is een Climate-control en die stel je normaal 1 x in en dan waarschijnlijk nog maar enkele keren anders. Mijn 3008 heeft ook als optie Night-view. Dat is gaaf en het werkt super kan ik melden. Ik heb ook stoelen met leer en massage functie. Leuke gaget maar wordt minimaal gebruikt. De rijassistentie mogelijkheden zijn daarentegen fijn en werken goed. De grootlicht assistent werkt bij mij wel goed. De DAB - audio van Focal is fenomenaal. Apple CarPlay werkt ook prima. Evenals de navigatie.
Al met al ben ik van mening dat ik best milieu bewust bezig ben en de 3008 hybride maakt dat mogelijk.

Mvg, Jos Hilgenkamp

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Peugeot 3008

Peugeot
Peugeot 3008 Active Pack Business 1.2 PureTech 130 (5D/6H)
€ 687
 
Alphabet
Peugeot 3008 Allure Pack Business HYbrid 225 (5D/8A)
€ 759
 

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens