Peugeot 106 XS 1.4 (1997)
Uitvoering | 106 XS 1.4 |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 1998 |
De 106 is naar mijn mening een ondergewaarde auto. In vergelijking met vrienden en familie die in auto"s uit dezelfde klasse rijden (Opel Corsa, VW Polo en Fiat Punto) heb ik, tot op heden, de meest plezierige kilometers gemaakt. Een relatief goed uitgeruste auto, probleemloos en een sportief uiterlijk. Wat dat uiterlijk betreft geloven mensen vaak niet dat de auto al 6 jaar oud is en een ton heeft gelopen. Lak ziet er nog prima uit en bekleding heeft nergens slijtplekken. De afschijving is ook een lachertje. Nog geen 1000 euro per jaar. Ik heb de auto altijd netjes, dealer, onderhouden. Misschien verklaart iets.....
Enige nadeel van de auto vind ik de beperkte voetruimte naast de pedalen maar dat went erg snel!
euh.... geen enkele. Ik heb nog nooit een hoog uitgevallen rekening gehad. Het enige "abnormale" is dat er een schakelstang vervangen is. Koste destijds 65 gulden hetgeen erg meeviel.