Opel Vectra GTS 1.8-16V Elegance (2005)

Opel Vectra GTS
Opel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra GTSOpel Vectra - interieurOpel Vectra - interieur

UitvoeringVectra GTS 1.8-16V Elegance
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2009

Aanschaf van vectra bij Broekhuis Epe

Ik heb vorige maand bij Broekhuis Epe een Opel vectra gts aangeschaft.

Na kijken op het internet had ik een selectie van vectra's gemaakt in totaal waren dit vier vectra's. Internet is een ideaal hulpmiddel om een auto naar wens te zoeken. Ik had Broekhuis als derde op mijn lijstje staan en ging hier zogezegd als derde optie naar toe.

Ik werd hier tot mijn verrassing heel enthousiast ontvangen en ik voelde me echt meteen op mijn gemak. Ik kreeg direct koffie aangeboden, maar ik besloot om eerst de auto te bezichtigen en hij was net zo mooi als hij omschreven was.

gelukkig konden we er ook nog samen uit komen met de prijs en heb ik voor mijn gevoel een goede koop gedaan. Ik ben zeer tevreden met mijn auto. En ik wil graag dit bedrijf ook een compliment geven voor de goede service en betrouwbaarheid.

Tom Kleinstra

10,0