Opel Grandland Electric 82kWh GS (2025)

| Uitvoering | Grandland Electric 82kWh GS |
| Versnellingen | 1, Automaat met dubbele koppeling |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 4 km |
| KM-stand laatst | 2.955 km |
Voor het eerst volledig elektrisch
Voor mijn werk moest er dit keer een volledig elektrische auto gekozen worden.
Na diverse proefritten, o.a. Skoda Elroq, Ford EV,Renault Scienic EV, uiteindelijk mijn keus laten vallen op de Opel Grandland GS EV 82 kw.
Rijdt heerlijk, alleen even wennen aan alle gadgets, waar zit wat en wat kun je er mee.
Verbruik is hoog , maar de allereerst week alleen met dakdragers en aanhanger gereden, we zijn bij mijn dochter aan het verbouwen.
Maar daarna weer aan het werk waar ik ca. 8-900 km per week rijd.
Veel moeten laden maar uiteindelijk geen idee hoeveel kw per 100 km de auto gebruikt. Wel gezien dat het over de 20 kw per 100 km gebruik is.
Wordt vervolgt….
PRIVATE LEASE Opel Grandland
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Opel Grandland Business Edition - PHEV | 7,4 kW boordlader | Achteruitrijcamera | Draadloze telefoonlader (Inductie)
- 2025

Opel Grandland GS | 7,4 kW boordlader | Draadloze telefoonlader (Inductie) | Elektronische klimaatregeling met twee zones
- 2025

Opel Grandland Business Edition - Electric | Achteruitrijcamera | Draadloze telefoonlader (Inductie) | Elektronische klimaatregeling met twee zones

Opel Grandland Electric Long Range: dit kost 700 kilometer rijbereik

Test: Opel Grandland Electric Long Range - Enorme accu is een zwaar medicijn tegen actieradiusstress

Opel Grandland Electric vs. Toyota bZ4X – Elektrische SUV's die stiekem best wel MPV zijn

Test: Opel Grandland (2024) – Meer van alles