Opel Frontera Wagon MV6 3.2-24V (1999)

Opel Frontera Wagon
Opel Frontera WagonOpel Frontera WagonOpel Frontera WagonOpel Frontera WagonOpel Frontera WagonOpel Frontera Sport - interieur

UitvoeringFrontera Wagon MV6 3.2-24V
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2008

verdamper defect

Prestaties:

Deze zijn ronduit goed te noemen. Met de zware motor en soepele automaat is dit een geweldige auto om in te rijden.
We gebruiken deze auto hoofdzakelijk in de zomermaanden voor het trekken van een boottrailer.
In en uit het water halen van een zware boot is geen enkel probleem.

Verder gebruiken we hem voor de lol als terreinwagen en hier heb ik ook geen slechte ervaringen mee gehad.
Met de vele sneeuw van afgelopen winter ga je gewoon voor je plezier de weg op. Wat een auto.

Maar dan de onderhoudskosten....

Als je geen onderhoudscontract hebt of weinig zelf kunt, begin dan niet aan dit type auto.

Ten eerste is het een grote benzine slurper. Vooral als je dingen doet die ik hier boven heb beschreven.
Ten tweede zijn de kosten van de onderdelen gigantisch hoog.

Ik zal er een paar voorbeelden van geven:

viscokoppeling 210.00
bougies 130.00
tandriemset kompleet 450.00
abs sensor 335.00

Dit allemaal ex montage. Meestal overtreft het arbeidsloon de factuur van de reparatie. Bij een frontera zijn het de gebruikte materialen.

7,0

PRIVATE LEASE Opel Frontera