| Uitvoering | 4 Urban Long Range Premium |
| Bouwjaar | 2026 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Ruime zeer complete EV na 3000 km
Sinds drie maanden in mijn bezit. Ik had mijn zinnen gezet op de Skoda Epic maar de prijs voor een goed uitgeruste versie ging over de 35K. En deze is 30K met introductie korting. Na een zeer korte introductietijd was de MG4 Urban op de markt. Meteen gaan kijken en snel de Premium gekocht. Wat een fijne auto. Allereerst die ruimte achterin. Geen beentjes van de kleinkinderen meer in je rug en veel bagageruimte (479liter) En je wordt verwend met fijne one pedal bediening en een handige 360gr camera en voor de winter een warmtepomp. Niet te vinden of tegen meerprijs bij de Epic. Het rijden zelf is heel prettig mede door de lange wielbasis. Besturing is Europees en niet te vaag. Draaicirkel is kleiner dan mijn vorige Honda Jazz. Ik gebruik de auto voornamelijk in de stad en kom in deze zomer uit op gemiddeld 9,5 KWh. Bij een grote rit naar Zuidlaren kwam ik op 11,7 KWh. Stoelen zitten goed bij een lange rit. Klachten? Af en toe is het hoofdscherm traag en soms moet ik CarPlay opnieuw instellen. Al met al een hele fijne luxe en grote auto voor de prijs van een kleintje. En ook nog 7jr garantie.