Mercedes-Benz GLK 220 CDI 4Matic BlueEFFICIENCY (2011)
Uitvoering | GLK 220 CDI 4Matic BlueEFFICIENCY |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Gemengde ervaringen
Ik herken veel van de positieve ervaringen van de andere reviews. De auto is comfortabel, stil, snel en heeft een prima wegligging en uitstraling.De ruimte is voorin voor mij wat krap (1.93 m)en ook op de achterbank is het niet erg ruim. Echter in totaliteit een plezierige auto.
Grootste probleem is echter de betrouwbaarheid. Ik sta te veel bij de garage met problemen. Binnen een maand had ik een olielekkage van de versnellingsbak.Ook diverse terugroepacties gehad o.a. vervangen van de injectoren wat ook niet in 1x goed ging. Sinds begin van dit jaar grootste probleem in de aandrijflijn. Fluitend geluid bij het rijden. Dat heeft er toe geleid dat diverse onderdelen vervangen zijn waaronder ook de automatische versnellingsbak. Echter gelukkig wel allemaal keurig onder coulance opgelost door Wensink Zwolle. Geeft al met al wel een onzeker gevoel en voldoet niet aan de verwachtingen m.b.t. MB.

Mercedes-Benz Sprinter 313 2.2 CDI L2H2 €9.922 Incl. BTW BPM VRIJ! EXPORT ONLY Combi/ 9 Persoons/ Kombi/ 9P/ Airco/ Rolstoellift
- 2012

Mercedes-Benz Sprinter 313 2.2 CDI L2H2 €10.164 Incl. BTW BPM VRIJ! EXPORT ONLY Combi/ 9 Persoons/ Kombi/ 9P/ Airco/ Rolstoellift
- 2012

Mercedes-Benz Sprinter 313 2.2 CDI L2H2 €11.132 Incl. BTW BPM VRIJ! EXPORT ONLY Combi/ 9 Persoons/ Kombi/ 9P/ Airco/ Rolstoellift