Mercedes-Benz GLK 220 CDI 4Matic BlueEFFICIENCY (2011)

autoreview

Mercedes-Benz GLK
Mercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLKMercedes-Benz GLK

Signalement

UitvoeringGLK 220 CDI 4Matic BlueEFFICIENCY
Versnellingen7, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2011
KM-stand laatst51.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Gemengde ervaringen

 • 51.000 km

Ik herken veel van de positieve ervaringen van de andere reviews. De auto is comfortabel, stil, snel en heeft een prima wegligging en uitstraling.De ruimte is voorin voor mij wat krap (1.93 m)en ook op de achterbank is het niet erg ruim. Echter in totaliteit een plezierige auto.

Grootste probleem is echter de betrouwbaarheid. Ik sta te veel bij de garage met problemen. Binnen een maand had ik een olielekkage van de versnellingsbak.Ook diverse terugroepacties gehad o.a. vervangen van de injectoren wat ook niet in 1x goed ging. Sinds begin van dit jaar grootste probleem in de aandrijflijn. Fluitend geluid bij het rijden. Dat heeft er toe geleid dat diverse onderdelen vervangen zijn waaronder ook de automatische versnellingsbak. Echter gelukkig wel allemaal keurig onder coulance opgelost door Wensink Zwolle. Geeft al met al wel een onzeker gevoel en voldoet niet aan de verwachtingen m.b.t. MB.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens