| Uitvoering | E 220 Coupé |
| Bouwjaar | 1994 |
| Jaar van aanschaf | 2006 |
| KM-stand laatst | 230.967 km |
220CE
aangeschaft met scheur in voorruit, verlaagde veren en vocht binnen in.
voorruit vervangen, veren waren bij de windingen doorgezaagd en slordig uitgevoerd, rondom originele veren laten plaatsen, maar de garage had veren van een 6 cilinder geplaatst waardoor de auto wel een terrein wagen leek, dus alle veren vervangen door de originele.
automatische bak gespoeld + filter vervangen, cardan en motorolie ververst, bougies en luchtfilter vervangen.
was een heel fijn rijdende auto met voorin enorm veel been ruimte (ben 197) radio gemonteerd met 3 weg boxen in de hoeden plank, samen met mijn dochters veel plezier van gehad elk ritje was een feestje.
grootste probleem was roest, Mercedes was in die tijd begonnen met verf op waterbasis en dat was geen succes.
bij openen van de koffer bak zag ik wat glinsteren en bleek de zij bakken vol water te staan na onderzoek was het achter paneel onder de kunststof bekleding geheel doorgeroest.
de onderkant van de auto was prima maar het spuit werk erg slecht.
toen de auto via autoscout geadverteerd en daarop reageerde een Pool die hem wilde restaureren, met een aanhanger heeft hij hem opgehaald (880km) vanuit Polen en wilde hem zo meenemen maar hij moest eerst via de rdw uitgevoerd worden en de platen in leveren na ca een half jaar kreeg ik de foto's toegestuurd en zei dat ik hem graag terug wou hebben (