Mercedes-Benz E 200 Business Solution (2019)

autoreview

Mercedes-Benz E 200 Business Solution (2019)

Signalement

UitvoeringE 200 Business Solution
Versnellingen9, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf8.840 km
KM-stand laatst8.840 km
Lezerswaardering: 50%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

rust en comfort

 • 8.840 km

Dit is de 2e mercedes in een half jaar tijd. De eerste was niet goed afgeleverd na een fout bij de leasemaatschappij en de door hen aangewezen dealer In het oosten van Nederland. Deze is afgeleverd door mercedes Gouda, met zeer positieve referentie voor de medewerkers aldaar.

Het betreft geen AMG (te opzichtig en wilde voor comfort en gemak aan de binnen zijde) Toch een mooie auto, maar mijn dochter had toch liever een luxery gehad voor het opstaande logo.
De kleur is blauw met notenbruine bekleding en houtafwerking, met schuifdak en getinte ruiten achter. binnen de opties business line plus specifiek voor de multi beam lichten. Verademing in het donker meer te rijden en dat het zich naar omstandigheden aanpast. Daarnaast stoelen met memmory,
en als belangrijkste optie voor mij de autopilot. Geweldige toevoeging en zorgt voor rust in file en lange afstanden. aanrader voor iedereen. Wel is het automatisch aanpassen van de snelheid in NL en akelige optie. van 50 naar 130 naar 80 naar 50 enz. Deze maar uitgezet.

De afwerking in de gehele auto is zeer goed. Beter dan BMW of Tesla. De schermen zijn zeer goed af te lezen en bediening simpel. 17 inch zorgt voor rust en comfortabel eigenschappen maar 19 inch staat wel mooier als dat voor je zou tellen. Alles bij elkaar opgeteld ga ik niet meer van de Benz af en ben ik echt om, beter en rustiger heb ik niet in mijn vorige auto's gereden.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (10)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens