Mercedes-Benz CLA 180 (2020)

autoreview

Mercedes-Benz CLA
Mercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLAMercedes-Benz CLA

Signalement

UitvoeringCLA 180
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf5 km
KM-stand laatst750 km
Lezerswaardering: 17%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mercedes-Benz CLA premium auto

 • 750 km

Ik heb in mijn leven in veel merken gereden.Lange afstanden en korte ritjes.Vanmijn 21 e jaar altijd in nieuwe auto s gereden.Maar deze Mercedes-Benz die ik nu rijd is echt subliem.Geruisloos snel sportief.Met een geweldig dashboard zeker voor zijn prijs.Dat verwacht je in
duurdere auto s.Super deze coupé versie.Zelfs de lage instap is geen probleem omdat de deuren heel wijd open gaan.De laatste jaren rijd ik slechts 5000 km per jaar.Maar goed ik fiets 14000 per jaar en vloog voor coronatijd 60000 km per jaar of meer voor vakanties buiten Europa.
En dan met taxi naar Schiphol🤣
Maar goed ik kan gemakkelijk praten volgens mijn vrouw.
Ik ben wel van plan om deze Mercedes-Benz iets meer voor mijn plezier te gaan rijden dan 5000 km per jaar!

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz CLA

Gerelateerde forumtopics