Lexus GS 450h President Line (2013)
Uitvoering | GS 450h President Line |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Sinds ongeveer 2 maanden heb ik de GS in mijn bezit. Superauto! Een zeer snelle en comfortabele auto. Ik snap alle ophef over de BMW 5 serie niet als je in deze auto hebt gereden. Op alle fronten beter en veel luxer uitgerust.
+ snelheid (0-100km 5,5 sec)
+ rijgdrag
+ verbruik (1:12km)
+ luxe uitrusting
+ super geluid
- even wennen aan alle speeltjes
Update na 2 jaar gebruik
Na mijn vorige summiere verslag zal ik nu een uitgebreidere update geven. Na 2 jaar voelt de auto nog als nieuw aan. De materialen zijn erg duurzaam (houtsoorten, lak en leer). Motorisch is de auto super! Erg snel en toch zuinig. Ik rij " redelijk" stevig door en rij toch 1 op 12,5 (door hybridesysteem). Je moet oppassen, bij flink het gas erop, zit je zo op 200 km/h en hoger. Soms bij het stoplicht staan de gti-tjes gek te kijken hoe snel deze auto optrekt (0-100 km/h in 5,7 sec). Ben een paar aangehouden door oom agent en kwam er met een waarschuwing van af. Kennelijk hoge aaibaarheidsfactor van de auto of betrouwbare chauffeur.
De uitrusting is heel erg compleet. Stoelen op 30 manieren electronisch verstelbaar, vering in diverse standen in te stellen, stoelventilatie, head-up display, stoelverwarming, erg goede geluidsinstallatie, voorruitverwarming, infrarood camera (onzinnige overbodige accesoire trouwens). De bediening van het navigatiesysteem etc is erg simpel, zeker als je er aan gewend bent (wordt zwaar overtrokken als minpunt in testen). Het duurt een paar weken voordat je alle instellingen snapt en gebruikt.
De auto is ook zeer degelijk. Enige reparatie is een lekke band (goed aangegeven door het waarschuwingssysteem). Geen extra olieverbruik (zoals bij mijn audi en bwm's)
Kortom: ik ben zeer tevreden

Lexus GS 300h 25th Edition dealer onderhouden zeer luxe
- 2015

Lexus GS 450h Luxury Line | Mark Levinson | Stoelverwarming & Koeling | Sunroof |
- 2012

Lexus GS 450h President Line | Full Options! | Schuif-/kanteldak | Adaptive Cruise Control | Head-Up display | Night Vision
- 2012