en nog veel meer..
Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden.
Uitvoering | GS 450h President Line |
Bouwjaar | 2013 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Onze nieuwe aanwinst een Lexus GS450H .
Na 2.5 jaar zeer tevreden in een IS250 gereden te hebben nu de overstap gemaakt .
Auto heeft bijna alle opties en man wat rijd dit geweldig.
En ook nog eens zuinig door hybride systeem tot nu tot 7,4 liter per 100 kilometer .Zal later wel wat omhoog gaan als de prestaties wat vaker aangesproken worden maar niet gek voor auto met 6 cilinder en 1800 kilo .
De betrouwbaarheid eerst maar op 3 sterren gezet maar heb er zelf alle vertrouwen in. Nu ca 1000 km gereden en nog niks gevonden wat niet werkt. Hoop dat we naar 5 sterren gaan .
De veel besproken navigatie werkt op zich goed maar wel verouderde kaarten. Update kost 149 euro bij de dealer vind ik nog al wat aangezien Google maps beter werkt en gratis is .
Geluid van Mark Levinson stereo is zeer goed .
Ook telefoon makkelijk te koppelen en prima geluid bij handsfree bellen .
Het werken met de muis vergt enige gewenning maar daarna probleemloos te bedienen.
Auto is uitermate stil wat erg prettig is.
Auto is als het moet zeer snel (345PK en 5,9 sec 0 tot 100)
En door de verschillende rij instellingen krijg je een andere auto. Je hebt ECO --Normaal--Sport en Sport plus bij de laatste stand word ook de besturing en demping aangepast ,Auto merkbaar stugger en stuurt strakker.
Dit is even een snelle eerste review met eerste ervaringen.
Tot nu toe zeer tevreden en zal review bijhouden .
PS ik moet er nog een trekhaak onder hebben bij de dealer erg kostbaar. Misschien dat iemand een tip heeft.
Groet R