Kia Ceed Sportswagon 1.0 T-GDi DynamicLine (2023)
Uitvoering | Ceed Sportswagon 1.0 T-GDi DynamicLine |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
Prima auto
Mijn vrouw mocht ivm nieuwe baan een leaseauto uitzoeken. Voor ons de eerste keer via deze weg een nieuwe auto.
Budget was niet superruim maar er waren wel mogelijkheden voor een gezinsstation wagen.
Beetje rondgekeken en kwamen uit bij Kia.
Igg snel leverbaar. Helaas niet de dynamic + uitvoering.
Auto nu 6000km in bezit.
Positief; zit positie. Prima stoelen. Zeer goed verstelbaar en veel ruimte in de ‘voetenbak’. Ergonomie is goed. Bediening audio en navi gaat snel en makkelijk.
Ruimte achterbank prima en achterbak is groot.
Led-verlichting: in 1 woord super! Rij-assistent werkt prettig. Stuur ligt lekker in de hand.
Materialen van interieur zijn netjes en er is geen kraakje te horen. Auto geeft je geen premium gevoel. Maar dat is ok en dat weet je van tevoren.
Nadelen: de achterbak/ wielen galmen . Dit is in andere reviews ook beschreven. Niet storend maar de voorloper (aurus) was stukken stiller.
De boxen van de geluidsinstallatie zijn ondermaats…. Geluid vervormd snel.
Andere nadelen zitten hem meer in de uitvoering. Mis blindspot en stoelverwarming.
Rijden; onze privé ford focus rijdt super strak. De aurus comfortabel, de Kia zit er tussen in. Veercomfort en stuur gevoel is prettig. Hij daagt niet uit om de afslag lekker strak te pakken.
Kortom een auto die alles prima doet voor het normale dagelijkse gebruik. Niks sportief aan maar goed gemiddeld vervoer!
Verbruik? 5,6 l/100km gemiddeld.
Als je de benzine tank helemaal aftankt heb je range van 830 km op de boordcomputer.
Prima
De kilometers gaan snel…
1 e beurt gehad. Geen problemen.
Positief; multimedia, zitpositie en verbruik.
Wat kan beter; geluidsdemping van de auto. Er komt redelijk wat geluid van het onderstel binnen. Rijwind hoor je niet. Soms is de motor wat brommerig. Begrijp me niet verkeerd. Hij is niet lawaaierig maar stil is anders.
Op vakantie gegaan naar Italië. Volle bepakking met 4 personen…120-150 km/ uur in Duitsland. Dan kan hij prima meekomen. Door Oostenrijk… binnendoor via de passen naar Grado.. fantastische route! Variërend van glooiende wegen tot bergpassen en tunnels…. Het 3 cilinder turbo blokje brengt je waar het moet! Verbruik? 6.6 liter / 100km.
Een ding viel me deze reis pas op. De balans in deze auto klopt. Oneffenheden worden echt goed weggestreken zonder dat er onrust ontstaat.
We rijden met plezier nog even door!
PRIVATE LEASE Kia Ceed

Kia Ceed 1.0 T-GDi DynamicPlusLine l Navigatie l Stoelverw l Camera
- 2022

Kia Ceed Sportswagon 1.5 T-GDi GT-PlusLine Automaat | Elek. Stoelen | Pano dak | Diverse kleuren uit VOORRAAD leverbaar
- 2025

Kia Ceed Sportswagon 1.5 T-GDi GT-PlusLine Automaat | Pano Dak | LM Velgen 18" | Diverse kleuren uit VOORRAAD
- 2025