Honda Accord 2.2i-CTDi Sport (2004)
Uitvoering | Accord 2.2i-CTDi Sport |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Na een hoop ellende te hebben gehad met mijn vorige auto was ik genoodzaakt een andere auto te kopen. Een ruime betrouwbare auto die mij niet kon gaan vervelen, aangezien ik een hoop kilometers per jaar afleg. Vw werd het niet meer na drie mislukte pogingen. Dus kwam ik eigenlijk uit op een Japanse auto. aangezien mijn Honda CRX uit 1984 mij nog nooit (in de 7 jaar dat ik hem heb) in de steek heeft gelaten. Zodoende kwam ik uit bij de Honda dealer in Wateringen (ruiter), waar mijn CRX ook in onderhoud is. Gesproken met de dealer, proefrit gemaakt, Verkocht. Dat was ik gelijk na de proefrit. Een stuurvaste, stille, mooie, snelle en betrouwbare auto die kon ik niet door mijn vingers laten glippen was mijn eerste gedachte. Na wat prijsafspraken kwamen ze met een mooie deal op de proppen en werd de koop direct gerealiseerd.
Na 2 dagen kon ik de auto ophalen en kon mijn duurtest beginnen.
Ben nu 14000 (22000 kilometertellerstand) kilometer verder en ben nog op geen enkel probleem gestuit. De auto voldoet volledig aan mijn verwachtingen, ben er ontzettend blij mee en hoop dat ook zo te blijven met deze auto. De auto heeft alle opties en laat voor mij niets te wensen over, het enige minpuntje wat ik kan ontdekken is dat ze het inslaan van de airco wel wat minder roemoerig hadden kunnen maken want die hoor je duidelijk inslaan als de auto stationar draait. voor de rest Bravo Honda accord.
update: 2-02-2007.
Een jaar apk en totaal geen problemen
update: 13-10-2008
Sta nu op 95000 kilometer en wederom geen enkel probleem gelukkig ermee gehad, heb nog steeds het gevoel dat ik in een nieuwe auto rij. Nooit meer wat anders dan honda als dit zo door gaat.
probleempjes
Jammer Jammer jammer, maar helaas zijn de eerste problemen een feit. Mijn Honda trilt bij stationaire toerental, als ik de kopling indruk is de trilling minder of zelfs helemaal weg, wat het is weten ze nog niet helaas, maar ik hoop dat ze snel met een oplossing gaan komen, want ik tril uit mijn stoel zowat.
bij 100000 km is mijn distrubutie ketting preventief vervangen door de dealer daar ben ik ze ook zeer dankbaar voor honda ruiter in wateringen. omdat er 1 honda van mijn type een geknapte ketting heeft gehad, dus om dit te voorkomen bij mijn auto hebben ze deze handeling uitgevoerd.
ook bij deze kilometerstand begonnen mijn remmen kuren te vertonen, elke keer als ik vooruit heb gereden en dan achteruit wil rijden hoor ik mijn remmen klappen, waardeloos geluid maar volgend de dealer kan het geen kwaad, schaam mij alleen als ik achteruitrij, iedereen hoort mij remmen.
over het algemeen ben ik nog steeds blij met mijn bolide, hoop alleen dat deze 2 problemen worden opgelost en dan kan ik weer lachend verder rijden.
op naar de 200000
verkocht
wegens het veranderen van mijn werk ga ik stoppen met dieselen en gaat mijn honda weg, heb er met plezier in gereden, maar nu is het klaar met de honda.