Honda Accord 2.0i Sport (2005)
Uitvoering | Accord 2.0i Sport |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Super stille en heerlijke rijdende sedan!
Na 4 jaar met plezier gereden hebben in de Coupe was het weer tijd voor wat anders. Iets meer zuiniger en wat meer ruimte. Mijn oog was gevallen op een Honda Accord 2.0I Sport uit 2005. Ik vond dit altijd al een erg mooie auto om te zien. Mooie strakke lijnen en niet veel opvallends. De Coupe was dit namelijk wel!
Toen ik er een zag staan wilde ik hem van dichtbij zien. Ik was direct verkocht! Na een testritje helemaal! Wat een heerlijk stille motor en een erg fijne schakelbak.
De stoelen zaten erg comfortabel. Je zit in vergelijking met de Coupe iets hoger, maar qua comfort wel beter. De zijdewaardse steun is erg goed. Wat nog een voordeel is is dat de auto niet veel gelopen heeft. De meeste die te koop staan hebben al meer dan een ton gelopen. Deze zat nog maar op driekwart!
Kortom, ik ga hier de komende tijd met veel plezier in rijden! Ik kan hem iedereen aanraden maar liever niet want dan is het niet bijzonder meer ;)
Stiekem zie je ze toch kijken hoor die BMW en Mercedes rijders. ;)
Update
Hier een update nu ik de Accord alweer 3 maanden in bezit heb.
Verbruik is echt verrassend te noemen. Voorheen pakte ik nog weleens de trein maar nu niet meer. Het rijd heerlijk en vooral rustig. Lange afstanden heb ik ook al ondergaan en dat is helemaal fantastisch. Verder absoluut geen problemen met de auto. Alleen maar genot. Kortom nog zeer tevreden!
Update
No problems. Nieuwe bandjes en remblokjes bij APK. Rij vrolijk verder!