AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Fiat Doblo 1.3 Jtd Dpf (2008)
Uitvoering | Doblo 1.3 Jtd Dpf |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
Fiat Doblo multijet 1.3 duur in onderhoud
Mijn Doblo Cargo is rustig bereden en heeft normaal onderhoud gehad. In twee jaar tijd hoge onderthoudskosten. Nu is distributieketting gebroken.; motorblok moet vervangen. Volgens importeur een geval van pech. Hij wijst productaansprakelijkheid af. Zal niet gauw weer een Fiat Doblo kopen, te onbetrouwbaar. Mijn voorgaande Peugeot Expert was vrijwel probleemloos.
4,5
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
BYD Dolphin Surf: eerste exemplaren goedkope EV nu al in Nederland
Zien: Tesla Model 3 rijdt autonoom over de nachtmerrie van toeristen in Parijs
Wagenpark Randstad blijkt veel 'groener' dan in Groningen: onderzoek
Nieuws
Nissan: Chinese autobouwer welkom in niet-Chinese fabrieken
Porsche 911 GT2 RS: lichtgewicht aan de turbotop
ReagerenSub-reacties inklappen

Anoniem
vreselijk dit,terwijl de doblo gekend staat als zeer betrouwbaar,tijd geleden ken ik vertegenwoordiger die met zijn oude fiat doblo meer dan 3 miljoen km heeft lopen,alleen noodzakelijke vervangen,dit verscheen ook in nederlands automagazine,bij mijn weten is de doblo net een sterk werktuig,hier lopen er enorm veel en veel oude nog,vreemd

Anoniem
vreemd de doblo is gekend als betrouwbaar,ik zie hier nog veel oude doblo's lopen,tijd geleden kwam persoon ik ken die grote afstanden doet voor zijn werk in het nieuws en op nederlands automagazine met maar liefst 3 miljoen km op de klok,alleen noodzakelijke vervangen,deze persoon rijdt nu nog zijn eerste doblo

Jammer van de slechte ervaring. Deze motor is normaal zeer betrouwbaar. Een gebroken distributieketting kan een keer gebeuren. Normaal mag zo'n schade niet voor 300.000 km optreden, dus helft coulance zou netjes zijn geweest. Voorwaarde is wel dat de auto volgens het boekje is onderhouden, anders verspeel je bij ieder merk het recht op garantie.
Een vraag of een opmerking? Laat het ons weten met een reactie.