Daihatsu Cuore Trendy (1997)
Uitvoering | Cuore Trendy |
Bouwjaar | 1997 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
cuore 501
sinds de aanschaf van deze daihatsu cuore 501 de spijkerbroek van de auto`s lach van oor tot oor verbruik 1op19 wegligging subliem de stoelen zitten al zijn de zittingen vrij kort ben 187 goed ook na 4uur sturen motor 847cc loopt als een naaimachine soepel en pittig groteweg inhalen evt terug naar 4 perfect even terug op wegligging keihard de hoek om?vwgolf blijft nergens problemen subframe doorgeroest zwakkeplek dit type vrij dure grap in de gaten houden verder niets nada apk 4maal achterelkaar in een keer alles goed
update
vandaag apk alles perfect zei de keurmeester motortje loopt als naaimachine nergens roest wegligging zeer goed dat blijf ik zeggen wel bandenspanning op 2.2 houden.banden had 145 70 12 had ik liever nog smaller gehad maar die maat is helaas niet als merk tekoop dacht ik problemen alleen subframe vervangen. verder totaal niets nada
auto verkocht 19-9-2012
witte cuore motor ging lawaai maken was jammer want verder nog goede staat.ben nu ruim 1jaar in bezit blauwe cuore uit 1998