Daewoo Tacuma 2.0 Class (2002)

Daewoo Tacuma
Daewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo TacumaDaewoo Tacuma - interieur

UitvoeringTacuma 2.0 Class
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

De zit is voortreffelijk, de ruimte ook. Het verbruik had wat lager gemogen.

Ik ben met deze auto al een paar keer op vakantie geweest en het is een zalige reiswagen. De kinderen zitten ook prima vanwege de zee van ruimte achterin. Met de caravan kan hij prima overweg.

Inmiddels (22-9-03) een update. Stand is gegaan van 12000 naar 18000 km, en ik wordt er alleen maar meer tevreden over.

Update 27-02-2005
Stand is inmiddels 29.000 kilometer. De auto rijdt nog steeds probleemloos en is wat zuiniger geworden. Ik ben er inmiddels met een 1300 kg zware caravan mee naar Kroatie geweest: Probleemloos. Je rijdt lachend alles voorbij op steile hellingen.

Na een lange steile afdaling in Italië zijn mijn schijven kromgetrokken. Werden zonder een enkel probleem vervangen.

Update 27-02-2005:
Kapotte koplamp. Ik kwam er onderweg achter, had geen geld bij me. Ik reed wel langs de dealer, en ze zetten er meteen een nieuw lampje in. Weken later dacht ik er aan dat ik hem nog moest betalen. Toen ik bij ze langskwam waren ze het vergeten. Waarmee ik maar wil aangeven wat een prettige dealer Iglesias in Heemskerk is.

9,5