Citroën DS5 Hybrid4 Business (2014)
Uitvoering | DS5 Hybrid4 Business |
Versnellingen | 6, Semi Automaat |
Bouwjaar | 2014 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Rammelbak
In ca 6 maanden tijd heb ik ruim 24.000 km met mijn DS5 Hybride 4 afgelegd. Na 235.000 probleemloze en comfortabele kilometers afgelegd te hebben in een C5 diesel ligne business, was deze auto even wennen. Echter aangetrokken door de mooie lijn en de 14% bijtelling werd het een DS5. Bij hogere snelheden is de auto niet bepaald stil, maar dat went. Wat echter niet went, en alleen maar erger wordt, zijn alle rammeltjes. Al na 5000 km zaten er in alle portieren en achter het dashboard en in de dak console allemaal rammeltjes. Alles kraakt en maakt geluid, en als je het asfalt verlaat en over klinkers rijdt is de kakofonie compleet. De dealer lijkt er ook geen raad mee te weten.
Graag hoor ik de ervaringen van anderen.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Citroën DS5 2.0 Hybrid4 Business Executive Aut.| Panorama | Massage | Head-Up | Stoelverwarmd | Sportstoelen | Trekhaak | Historie
- 2012

Citroën DS5 1.6 THP Business Executive | Achteruitrijcamera | Boordcomputer | Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
- 2015

Citroën DS5 1.6 e-HDi So Chic Aut. Pano|Leder|Navi|Cam|HUD|Denon|LMV