Citroën DS5 HDi 160 Chic (2012)
Uitvoering | DS5 HDi 160 Chic |
Bouwjaar | 2012 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
sinds de aanschaf 10 maanden geleden ben ik zeer tevreden over deze auto. De vorige citroen was een c5 diesel waarmee wij ruim 200.000 duizend kilometer hebben gereden.
De DS5 heeft na enige gewenning ons hart gestolen, deze auto heeft zowel z,n plus als min punten.
Allereerst moesten wij wennen aan de vering tov van de C5 maar naar enige weken gaf dat geen problemen meer. Het rijcomfort is prima de diesel rijdt en schakeld perfect, soepel. Het verbruik in de praktijk valt ietwat tegen ten opzichte van de fabrieks opgave.
Tot nu toe nog geen enkel probleem tegen gekomen.
Het uitzicht rondom val ietwat tegen door de kleine ramen en vergt toch wel enige gewenning
na ruim 19000 km te hebben gereden geen enkel probleem tegen gekomen. de dieselmotor loopt als een trein. Ben nu aan de stugge vering gewend. Het is een comfortabele reisauto. Een goede caravan trekker. Een uitstekende auto.
Een minpunt is het verbruik van gemiddeld 15.7 tov de fabrieksopgave.
Het is verder een fijne auto.

Citroën DS5 2.0 Hybrid4 Business Executive Aut.| Panorama | Massage | Head-Up | Stoelverwarmd | Sportstoelen | Trekhaak | Historie
- 2012

Citroën DS5 1.6 THP Business Executive | Achteruitrijcamera | Boordcomputer | Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
- 2015

Citroën DS5 1.6 e-HDi So Chic Aut. Pano|Leder|Navi|Cam|HUD|Denon|LMV