Citroën C1 1.0i Séduction (2008)

autoreview

Citroen C1
Citroen C1Citroen C1Citroen C1Citroen C1Citroen C1Citroen C1Citroen C1Citroen C1Citroen C1 - interieurCitroen C1 - interieur

Signalement

UitvoeringC1 1.0i Séduction
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf40.000 km
KM-stand laatst51.250 km
Lezerswaardering: 35%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Ervaringen na 10k km

 • 51.250 km

Inmiddels al 10.000 kilometer mee gereden waarvan grotendeels snelweg kilometers.

Verbruik ligt zo rond de 1:20,5 wat ik erg redelijk vind aangezien ik meestal wel 120 - 130 km/u rij op de snelweg.

Comfort is matig. De stoelen zijn vergelijkbaar met 2 planken. Totaal geen steun. als je hard door een bocht rijd zit je al snel op de passagiers stoel of tegen een ruit. Ik heb wel het idee dat de stoelen van luxere versies meer steun geven dus daar ga ik nog even meer onderzoek naar doen.

Ook is het windgeruis bij wat hogere snelheden erg hard maar dat vind ik wel bij een goedkope auto horen.

extra kosten heb ik nog niet gehad, behalve bij de aankoop de waterpomp vervangen omdat deze geluid maakte (bekende kwaal van eerste generaties).

Ik wou ook nog graag een toerenteller, dus die geregeld, blijkt dat er bij een versie zonder stuurbekrachtiging ook geen voorbereiding is voor een toerenteller. Dus dat wordt een keer zelf draden trekken.

Over 5.000 km weer een beurt ik ben op zich wel benieuwd wat er uit gaat komen. ik denk de banden rondom dus ik ga nog even kijken welke dat gaan worden.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  2
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens