Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 SE Luxe (2005)

autoreview

Chrysler Grand Voyager
Chrysler Grand VoyagerChrysler Grand VoyagerChrysler Grand VoyagerChrysler Grand VoyagerChrysler Grand VoyagerChrysler Grand VoyagerChrysler Grand VoyagerChrysler Grand Voyager - interieurChrysler Grand Voyager - interieurChrysler Grand Voyager - interieur

Signalement

UitvoeringGrand Voyager 3.3i V6 SE Luxe
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005
KM-stand laatst179.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

nog steeds fantastisch

 • 179.000 km

de eerste 'stow & go' uitvoering, dacht dat ik het systeem niet vaak zou gebruiken, maar gebruik het continu. Auto rijdt fantastisch. Natuurlijk gebruikt hij wat meer dan gemiddeld maar rijd je rustig, dan kun je prima 1 op 10 halen. Maar wil je een keer snel optrekken, dan .......
Hele gezin mee met vriendjes erbij? Geen probleem. Kub hout vervoeren? Lukt. En onderhoud? Valt reuze mee. Laat je niet wijsmaken dat zo'n auto is afgeschreven bij deze km stand. Klets. Afschrijven doe je niet meer, terwijl toename kosten reuze meevalt.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (3)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens