Chrysler 300M 3.5i V6 LE (1998)

autoreview

Chrysler 300M 3.5i V6 LE (1998)

Signalement

Uitvoering300M 3.5i V6 LE
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2011
KM-stand bij aanschaf121.600 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Sinds kort de Chrysler 300M aangeschaft. Nog liever had ik de Chrysler 300C gehad, maar die kan ik nog niet betalen. Dan maar de voorganger. Na een week bleken de rubbers van de stabilisator stangen en de draagarmen volledig versleten, dus dat kost me ruim 1200 euro. Draagarmen moesten volledig vervangen worden. Ik heb dit laten doen bij 4x4 Scheveningen (momenteel in Leidschendam). De airco was ook volledig leeg en gelukkig niet lek, dus die heb ik laten vullen. Nu lekt hij nog remolie, want iedere 5 dagen gaat mijn remlichtje branden en piepen. Mijn remvloeistof reservoir is dan ver onder het minimum.
Ik moet hier nog naar laten kijken.

De auto rijdt fantastisch en is erg comfortabel. De 3.5 liter is behoorlijk snel, maar je kunt er ook lekker rustig mee cruisen. Het verbruik ligt ongeveer op 1:10 als je op cruisecontrol 110 blijft rijden. Als je pittig rijdt en veel stadskilometers maakt loopt het verbruik aardig op. Je ziet de meter bijna teruglopen.
De stoelen zitten heerlijk en van binnen ziet hij er mooi uit. Muziek afspelen in de Chrysler is ook een waar genot met de "Infinity Sound System".
Kortom een mooie lekkere wagen, maar zal een volgende keer, de nieuwe aanschaf, toch even laten keuren bij de ANWB, want de kosten kunnen behoorlijk oplopen. Dat geldt natuurlijk voor iedere auto.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens