Chevrolet Lacetti 1.6 Style (2005)

autoreview

Chevrolet Lacetti
Chevrolet LacettiChevrolet LacettiChevrolet LacettiChevrolet LacettiChevrolet LacettiChevrolet LacettiChevrolet LacettiChevrolet LacettiChevrolet Lacetti - interieurChevrolet Lacetti - interieurChevrolet Lacetti - interieur

Signalement

UitvoeringLacetti 1.6 Style
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf46.500 km
KM-stand laatst47.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

De (kale) Kia Rio vervangen door de (vééll luxere)

 • 47.000 km

Eindelijk was het dan zover. Op 28 Mei heb ik de (kale) 4 deurs Kia Rio 1.3 RS Visto uit Januari 2004 ingeruild voor de véél luxere 5 deurs Chevrolet Lacetti 1.6 Style automaat. Op de Kia was absoluut niet aan te merken, maar is echt een auto om van A naar B te rijden. Ik kocht deze 2 jaar geleden met 16.500 km op de teller, en ruilde deze weer in met 29.000 km op de teller. Als vrachtwagen chauffeur maak ik nu eenmaal meer km voor de zaak dan privé. Aangezien ik in de truck ook met een automaat rijdt, wou ik graag een auto MET airco, en automaat en eventueel meer luxe dan de kale Kia die alleen centrale vergrendeling heeft, en waar je de ramen nog moet open slingeren (maar wat er niet op zit kan ook niet stuk !!) Na een tijdje zoeken op internet stuitte ik op deze uiterst luxe uitgevoerde Chevrolet die ook nog eens zeer gunstig geprijst is bij een garage in Eindhoven, die de auto vanuit België heeft geïmporteerd. Omdat Chevrolet Nederland (lees: General Motors) totaal niets doet om dit merk bekendheid te geven, is het zeer aantrekkelijk om zo'n auto te kopen van 4 jaar oud, en deze op te rijden, de eerste jaren hebben ze een hoge afschrijving, omdat het geen bekend (en populair) merk is. Aangezien ik ook al eens de bezitter geweest was van een nieuwe Chevrolet Aveo 4 Sedan, wist ik dus dat het fijne auto's zijn.
Uiteraard heb ik nu een maand verder, nog geen kosten gehad, alleen kan ik melden dat Chevrolet de vriend is van de pomp stations. Mijn vorige Aveo 1.4 benzine met 5 bak was al niet zuinig met gemiddeld 1 op 12 (gecombineerd), deze 1.6 automaat lust het sap ook graag.
Het is nog te kort om een echt verbruik cijfer te geven omdat ik niet veel rijd, maar met veel stadswerk haal ik krap de 1 op 10 met een rustige rijstijl.
Over het comfort van deze Lacetti verder niets dan lof.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens