BMW 320i Executive (2000) #2

| Jaar van aanschaf | 2011 |
| KM-stand bij aanschaf | 200.000 km |
| KM-stand laatst | 208.000 km |
bmw
heb de auto nu 1 jaar en moet zeggen dat de bmw mij heel goed bevalt . vlot , strak door de bocht stil en luxe .en die heerlijke 6 cilinder geluid !!!! je wilt nooit anders meer als je dat hebt gehad 1 nadeel , je zit laag heel laag maar als je 1 keer zit !! heerlijk .
de mercedes c 200 k die ik hiervoor had was een drama auto , roest , vaak verlichting stuk , vaak op noodloop met weinig vermogen ( dealer kon het euvel niet vinden maar wel elke keer 70 euro in rekening brengen voor het uitlezen en resetten . en je rijdt automatisch rustig in een mercedes en bij bmw heb je juist de neiging om de rotonde ff wat flotter te pakken .
kortom ben zeer te vreden met mijn bmw
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

BMW 320i E46 Facelift Executive | 170 pk | 6 cilinder | NL auto | Cruise control | Climate control | Beeldscherm | 16 inch | Angel Eyes | PDC | Mistlampen | NAP | ➡️
- 2001

BMW 3-serie Coupé 328Ci Executive Leer|Prachtige staat!
- 1999

BMW 3-serie Cabrio 320i - M-Sport Pakket II - Manual - First Paint - Leder - Stoelverwarming - Xenon
- 2001