BMW 320i Executive (1999)
Uitvoering | 320i Executive |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
De BMW 320i is mijn eerste auto en de keuze was zeker een goede, is gebleken. Ik zocht perse een 6 cilinder, vanwege de rustige motor met lekker veel pit. Deze auto is lekker voor het zogenaamde ’cruisen’, maar als je het gaspedaal doordrukt dan beginnen de 6 kabouter lekker te springen!
Het interieur bevalt me prima, de stoelen zitten lekker en ookal had ik liever sportstoelen gehad, vind ik toch dat deze stoelen genoeg steun bieden. Alle knopjes en schakelaars zitten daar waar je ze verwacht en zelfs zonder boekje kom je er makkelijk uit.
Het enige waar ik last van heb zijn de matten die steeds richting de pedalen glijden, maar dit is omdat ik ze niet meer vast kan zetten.
Al met al een lekker rijdende auto met pit voor de momenten dat je het nodig hebt. Het verbruik is rond de 13 liter/100 km binnen de bebouwde kom en zo ongeveer 8/9 liter/100 km op de snelweg. (dit is als je zelfs soms de kabouters wat meer laat springen)
totaal geen problemen, het enige waar ik last van had in het begin was een lege accu op de 2e dag na aanschaf, maar dat was te verwachten. De accu is nooit vervangen en de dealer had me er al op gewezen.
Een topauto!!!
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee